•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

ОРНАМЕНТНО СТАКЛО

termopan

ОПИС

Сатинирани односно матирани и орнаментни стакла кои се фабрички дизајнирани. Овие стакла ке ги разубават вашите деловни и станбени простории.

Видови

песок, линеа, чинчила, делта мат, кризет, роче, спајк, хасир, паве, дроб

ДЕБЕЛИНА

4мм

ПРИМЕНА

Iсполна на врати, прозори, кујнски елементи, преградни ѕидови и.т.н