•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

ЛАКОБЕЛ СТАКЛО

termopan

ОПИС

Овие стакла се едни од најпопуларните на светскиот пазар и се со јаки и непровидни бои. Тоа се стакла со фабрички печена фолија која е далеку поотпорна на оштетување од фарбаните стакла и оние на кои накнадно се нанесува фолија.

Видови

екстра бел: дебелини 4мм,6мм,8мм, бел: дебелина 4мм, црн- дебелини 4мм, 6мм, 8мм, 10мм, црвен-дебелина 4мм , бордо-дебелина 4мм, кафен-дебелина 4мм , капучино-дебелина 4мм , крем-дебелина 4мм, светло крем-дебелина 4мм, плав-дебелина 4мм, розев-дебелина 4мм, сив-дебелина 4мм , сив металик-дебелина 4мм, црн-звездено небо-дебелина 4мм, зелен трева-дебелина 4мм, зелен пастел-дебелина 4мм, зелен-дебелина 4мм, портокалов-дебелина 4мм

ДЕБЕЛИНА

4мм, 6мм, 8мм, 10мм

ПРИМЕНА

Облога на зидни површини, облога на кујни (помеѓу кујнските елементи- наместо плочки), облога на тоалети (наместо плочки), стакло за зашатита на мебел (врз дрвени или метални маси, комоди итн), за изработка на стаклен мебел (маси, витрини, полици) и безброј други декоративни примени.