•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

СТАНДАРДНО ОГЛЕДАЛО

termopan

ОПИС

Огледала со највисок квалитет на пазарот. Огледалото покрај својата практична примена, го краси секој простор. Го има во повеке дебелини, бои и дезени и наоѓа широка примена.

Видови

стандардно огледало-дебелини 3мм, 4мм, сиво- дебелина 4мм, бронза- дебелина 4мм, декоративни- антички огледала- дебелина 4мм

ДЕБЕЛИНА

3мм, 4мм

ПРИМЕНА

За исполна на Американски плахари, како декоративно огледало за огледување, за обложување на зидови декоративно и пркатично, ретровизори, итн.