•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

ПАРСОЛ СТАКЛО

termopan

ОПИС

Парсол стакло е транспарентно стакло во боја, кое ја пропушта светлината. Се произведува во повеќе дебелини и има широка примена.

Видови

бронза- дебелина 5мм, 6мм, 8мм, 10мм, сив- дебелина 5мм, 8мм, 10мм, зелен- дебелина 5мм, 6мм, плав- дебелина 6мм

ДЕБЕЛИНА

5мм, 6мм, 8мм, 10мм

ПРИМЕНА

Стакло за врати и прозори, стакло за зашатита на мебел (врз дрвени или метални маси, комоди итн), за изработка на стаклен мебел (маси, витрини, полици) и.т.н.