•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

ПЕСКАРЕНО ХЕМИСКО СТАКЛО

termopan

ОПИС

Пескарено хемиско стакло или уште се нарекува сатинато и матирано стакло кое наоѓа широка примена во ентериерите. Го има во повеке бои и дебелини, а постои можност за негово накнадно декорирање со механички пескарени дезени по избор на потрошувачот.

Видови

бело- дебелини 4мм, 5мм, 6мм, 8мм, 10мм, бронза- дебелини 4мм, 5мм, сиво- дебелини 4мм, 5мм, зелено- дебелина 4мм , плаво- дебелина 4мм

ДЕБЕЛИНА

4мм, 5мм, 6мм, 8мм, 10мм

ПРИМЕНА

Исполна на врати, прозори, кујнски елементи, изработка на стаклен мебел (полици, маси), преградни ѕидови и.т.н.