•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

СТОПСОЛ СТАКЛОТО

termopan

ОПИС

Стопсол е стакло со рефлектирачка (огледална) фолија која до одреден степен ја спречува директната сончева топлина. Ова стакло го има во повеке бои и дебелини.

ДЕБЕЛИНА

n / a

ПРИМЕНА

Како фасадно стакло, стакло за надворешни врати и прозори.