•   +389 70 588 086
  •   +389 70 230 809
  •   evbglass@evbglass.mk

КОИ СМЕ НИЕ?

Фирмата ЕВБ ГЛАСС е основана во 2017 година. Работи со стакло и негова обработка и дообработка. Нашите начела се квалитет, сигурност, прецизност и дизајн од самиот почеток, па се до денес, што ни овозможува да опстоиме на пазарот, а примената и квалитетот на стаклото да го приближиме до светските стандарди.

Имаме голем избор на видови стакла и огледала, и истите ги обработуваме на повеке начини. Ние вршиме компјутерско сечење, кантполирање, фазетирање, ламинирање, бушење, пескарење, дизајнирање на стаклото, лепење на повеке начини, изработка на термопан и.т.н.

Работниот и деловен објект се простира на повеќе од 1000м2, каде што се одвива целиот процес на работа и се наоѓа магацинскиот простор. Опремен со најсовремени машини за обработка на стакло од истакнати светски производители кои се лидери во својата дејност.

Тимот на вработени е составен од прецизно одбран искусен, спремен и стручен кадар, кој се стреми со целиот свој потенцијал да ги достигне нормите на кавалитет и прецизност во работата.

Нашата мисија е да го доближиме полниот потенцијал на стаклото во архитектурата во Македонија и да ги задоволиме сите вкусови на потрошувачите, секако и на оние најприбирливите.

Со почит и за успешна соработка.